La passejada, que ha reunit 200 persones, ha tingut dos trams en el seu recorregut: una primera parada en les trinxeres de la Vallesa, i la segona en el mirador de la Reina que es troba al Parc Natural del Túria. Precisament “aquest recorregut podria convertir-se en un sender PR, però la Conselleria encara no ha menejat ni un dit per a fer-ho realitat”.

A més a més, “l’anècdota de l’excursió ha estat en passar front a les portes dels terrenys dels Trénor, zona a la que ha estat impossible entrar per a poder veure un llac que hi ha al seu interior, ja que el cotxe de seguretat estava a les portes de la tanca i en preguntar ens han dit que no. Tot i això sabent que en teoria anava a signar-se un conveni entre els propietaris i la Conselleria de Medi Ambient per a que esta àrea siga visitable. Però sembla que encara no s’ha dut a terme, així que quan governem serà un dels nostres objectius per a que negre sobre blanc es faça i que el poble puga gaudir d’aquest paratge natural”.

D’altra banda, el candidat Juanma Ramón ha recordat hui que cal “insistir i exigir l’elaboració urgent del Pla Rector d’Ús i Gestió (PRUG) del Parc Natural del Túria, ja que és el document necessari per a la seua protecció i posada en valor. Sense ell el Parc està desprotegit i sotmés a les anades i tornades de les decisions dels polítics de torn. Però a partir de maig, la situació canviarà i el Parc Natural i la Vallesa seran del poble, amb la seua protecció garantida al cent per cent”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *